Facebook Twitter

Jocuri, jocuri online, jocuri noi   |   475 jocuri online  |  169 jocuri recomandate  |  177 jocuri noi  |  16 categorii jocuri  |  Jocuri miniclip 2024  |  Forum  |  Viziteaza-ne pe Facebook!Jocuri, jocuri noi. Jocuri online

Jocuri. Jocuri online


Home \ Publicitate pe site


Cauta jocuri:
Ai un joc si vrei sa-l adaugi?
Trimite-l pe urmatoarea adresa de e-mail: jocuri@recomandam.ro
jocuri

Publicitate pe site


Doriti publicitate pe site-ul jocuri.recomandam.ro?

Aveti doua modalitati prin care puteti beneficia de promovare online:

Banner publicitar (728x90) - 10 Euro/luna amplasat in partea de sus a site-ului web (in header) atat pe homepage cat si pe restul paginilor.

Banner publicitar (728x90) - 5 Euro/luna amplasat in partea de sus a site-ului web (in interior) doar pe homepage.

Banner publicitar (728x90) - 3 Euro/luna amplasat in partea de jos a site-ului web (in footer) atat pe homepage cat si pe restul paginilor.

Banner publicitar (160x600) - 5 Euro/luna amplasat in partea dreapta a site-ului web.

Banner publicitar (300x250) - 3 Euro/luna amplasat in partea de sus a site-ului web (in paginile de interior, categorii jocuri).

Banner publicitar (220x300) - 3 Euro/luna amplasat in partea dreapta din paginile "Jocuri iarna", "Jocuri Barbie", "Jocuri fete", "Jocuri Dress Up" a site-ului web.


Publicitate contextuala prin link-uri sponsorizate - 25 Euro/6 luni amplasate in partea de jos (in footer) a fiecarei pagini.In cazul in care doriti va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii si informatii.
Modalitati de plata


PLATA PRIN TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)
Plata prin transfer bancar sau depunere numerar in contul: RO38RZBR0000060019963085 - Raiffeisen Bank.
Dupa plata prin banca, va rugam sa ne trimiteti o confirmare pe email.


PLATA PRIN PAYPAL
Plata prin Paypal se face catre adresa contact@evidweb.com. Dupa plata prin PayPal, va rugam sa ne trimiteti o confirmare pe email.Cauta jocuri:
jocuriBine ai venit pe jocuri.Recomandam.ro! Unul dintre cele mai tari site-uri cu jocuri online din Romania unde te poti juca jocuri frumoase fara sa le downloadezi, instalezi pe
calculator (pc) sau pe telefon. Jocuri.Recomandam.ro e locul de joaca online perfect pentru tine! Vei gasi aici cele mai frumoase jocuri din diverse categorii, care te vor tine ore
in sir in fata calculatorului. Iti punem la dispozitie unele dintre cele mai apreciate jocuri logice de pe internet. Pregateste-te, pentru ca o sa ai nevoie de indemanare, de rabdare,
precizie si de luarea deciziilor corecte la timpul potrivit.
Jocuri online atent selectate de catre utilizatori. Jocuri noi in fiecare saptamana.

© 2024 jocuri.recomandam.ro. Toate drepturile rezervate.
Design: EVIDWEB